Winnen: 2x2 kaarten Villagers in Hedon

Door MGSlot op 07 januari 2013 - 11:03 Villagers is het project van de bijzonder getalenteerde Ierse singer-songwriter Conor J. O’Brien. O’Brien formeerde de Villagers in 2008 en ze brachten in 2009 de EP Hollow Kind uit. Hun debuutalbum Becoming a Jackal (2005) kreeg fantastische recensies en was genomineerd voor het beste album van Groot-Brittannië van dat jaar. Folk muziek met hartverwarmende en ontroerende poëtische teksten, vertolkt door de krachtige en herkenbare stem van O’Brien. 12 januari in Hedon en de dag erna komt hun nieuwe album Awayland uit .

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Villagers in Hedon Zwolle op 12 januari.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Villagers in Hedon wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant .
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! [url2=https://www.podiuminfo.nl/register.php]Registreren doe je in een handomdraai.
Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Villagers in Hedon'.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jaya the Cat nieuws

JAYA THE CAT NAAR TILBURGZaterdag 2 maart brengt de band Jaya The Cat een bezoek aan de Tilburgse...

palmbomen

PALMBOMEN EN MEER NAAR TIVOLI Op vrijdag 18 januari vindt in Tivoli een nieuwe editie van clubavond The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.