Winnen: 2x2 kaarten Lindsey Stirling in 013

Door MGSlot op 07 januari 2013 - 10:29 Dubstep, vioolspel en soundtracks van videogames. Niet echt een combinatie die meteen voor de hand ligt, maar voor Lindsey Stirling is het de normaalste zaak van de wereld. Deze dame begon al op jonge leeftijd met het bespelen van de viool. Ondanks haar klassieke training kwam Lindsey’s uitgesproken persoonlijkheid al snel naar voren in haar vioolspel. Dat niet alleen, ook wist ze haar vioolspel uitstekend te combineren met haar passie voor dans. Dit leverde haar een plek als finalist op in “America’s Got Talent”. Nu komt ze in de eerste maand van 2013 naar Tilburg.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Lindsey Stirling in 013 op 16 januari. Supportact is McKay Stevens

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Lindsey Stirling in 013 wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant .
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! [url2=https://www.podiuminfo.nl/register.php]Registreren doe je in een handomdraai.
Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Lindsey Stirling in 013'.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



diplonews

MAJOR LAZER NAAR TIVOLI EN PARADISO Major Lazer , het project van Diplo en Switch (al schuilt anno nu enkel...

Bibelot nieuw logo1

EERSTE NAMEN IN AGENDA NIEUW BIBELOT Kensington, Gare Du Nord, Rootsriders, Isbells (Be) en DeWolff zijn de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.