Oudejaarsfeest afgelast na klachten over betaling

Door MGSlot op 20 december 2012 - 13:00 Het evenement Mystical, dat in de nacht van oudjaarsdag op nieuwjaarsdag plaats zou vinden, gaat niet meer door. Het Klokgebouw op Strijp-S hebben dit besloten omdat de organisatoren X The X uit Rotterdam hun betalingsafspraken niet nagaan.

De organisatie meldt dat ze voldoende redenen hebben X The X niet meer te vertrouwen en te vrezen dat de mensen die een kaartje hebben gekocht voor het evenement voor een gesloten deur komen te staan.

Nadat een eerste betalingstermijn niet nageleefd werd, kreeg de organisatie X The X enkele dagen uitstel van betaling. Nu echter blijkt dat ook deze termijn niet zijn nagekomen wordt én er vanuit diverse leveranciers zoals van licht, geluid, beveiliging en boekingskantoren ook klachten komen over het niet nakomen van afspraken en betalingsverplichtingen heeft Het Klokgebouw besloten het feest af te blazen en de organisator hiervan in kennis te stellen.

Om te voorkomen dat meer mensen kaartjes gaan kopen en wellicht gedupeerd raken heeft de verhuurder, het Klokgebouw, besloten dit zo snel mogelijk bekend te maken. Het is niet bekend hoeveel kaarten er door X The X al verkocht zijn.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dash

NIEUWE CLUBNACHT DASH IN DE MELKWEGOp vrijdag 15 februari start de nieuwe clubnacht DASH in Melkweg. Op de...

festivalawardsnews

LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD VOOR HERMAN SCHUEREMANS Herman Schueremans, de hoofdorganisator van Rock Werchter, TW Classic en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.