Toto naar de Ziggo Dome

Door MGSlot op 18 december 2012 - 11:02 De Amerikaanse rockband Toto, bekend van onder andere 'Africa' en'Hold the line', komt op zaterdag 8 juni naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Gisteren werd bekend dat de band 30 mei naar Vorst Nationaal komt.

Kaartverkoop voor de show, van de band die zijn 35ste verjaardag viert, start op vrijdag 21 december. Kaarten kosten 39,00 of 49,00 euro.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefwaylonnews.jpg

O.A WAYLON EN THE KIK GEVEN INSTORE BOEKHANDEL...In Boekhandel Praamstra in Deventer geven Waylon, Mister And Mississippi en...

rotownrotterdamnews

JAARWISSELING IN ROTOWN MET O.A TOM BARMAN De Rotterdamse podium Rotown heeft zijn oud en nieuw programmering bekend...

REACTIES

geen avatar
di 18 dec 2012 13:34

vidaloca Nice! :D

 1
Avatar Sailor
di 18 dec 2012 19:45

Barbarian Jippie. Ik ben er hopelijk bij. Jammer van de locatie.

 -1
Avatar jeroensiep
di 18 dec 2012 20:16

jeroensiep Barbarian schreef:
Jippie. Ik ben er hopelijk bij. Jammer van de locatie.
Wat is er mis met Ziggo Dome? Prima geluid daar in ieder geval. Ik heb alleen Radiohead en Muse daar gezien, maar dat was beide geweldig.

 0
Avatar SmackBizkit
di 18 dec 2012 20:18

SmackBizkit Idd. Geluid is daar echt het beste van Nederland en mooie zaal ook. Daarnaast denk ik, dat de kaarten nooit zo snel zullen gaan als bij Radiohead en Muse.

 1
Avatar Sailor
di 18 dec 2012 21:49

Barbarian Ik ben naar John Fogerty geweest in het Ziggo Dome.Het geluid was vreselijk.En niet onbelangrijk ik moest een kwartier wachten op mijn biertje. Ik las inderdaad in diverse concertverslagen dat de geluidskwaliteit van Muse geweldig was Kan het niet zo zijn dat Muse en Radiohead hun eigen geluidsinstallatie bij zich hadden?

 -1
Avatar SmackBizkit
wo 19 dec 2012 02:20

SmackBizkit Ja lijk me wel, dat Radiohead en Muse hun eigen sound guy hebben, maar ze hebben bij de ziggodome juist erg veel gedaan om het ultieme geluid te krijgen. Neemt niet weg, dat het idd een keertje minder kan klinken. Misschien had je pech, dat juist bij john het geluid niet goed overkwam. Geef het nog een kans geloof me ;). En dat biertje heb ik ook bij de hmh of andere tenten wel eens gehad. Geen rede om daar niet meer te komen toch ;).

 1
Avatar SmackBizkit
wo 19 dec 2012 02:21

SmackBizkit ohw ja en als John Fogerty ook een eigen geluidsman heeft en het klonk vreselijk, dan moet ie denk ik een andere gast gaan nemen ;) :)

 0
geen avatar
wo 19 dec 2012 19:14

vidaloca Locatie lijkt me wel leuk! Maar waarom weer in de zomer?
Had ze veel liever in het Westerpark gezien!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.