Nominaties voor IJzeren Podiumdieren 2012 bekend

Door MGSlot op 13 december 2012 - 10:45 De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals heeft de nominaties voor de IJzeren Podiumdieren 2012 bekend gemaakt. Sinds 1997 reikt de organisatie de award voor de categorieën 'beste directeur', 'beste programmeur', 'beste podium' en 'beste festival' uit.

De genomineerden voor Beste Podium zijn Hedon Zwolle, Metropool Hengelo, Nieuwe Nor Heerlen, LVC Leiden en Burgerweeshuis in Deventer.

Het Beste Festival kan gekozen worden uit Eurosonic Noorderslag Groningen, Le Guess Who? Utrecht, Pitch Amsterdam, Baroeg Open Air Rotterdam en Metropolis Rotterdam.

Directeuren Toine Tax van de Doornroosje, Jeroen Blijleve van de Patronaat, Hans Eliëns van Luxor Live, Marlies Timmermans van Ekko en Coen Bais van de Metropool in Hengelo staan op de shortlist om verkozen te worden in de categorie Beste Directeur.

Daarnaast maken Erik Visser van Simplon, Ide Koffeman van Patronaat, Erik Delober van Hedon, Jet Zeiss van Melkweg en Frank Satink van de Metropool maken kans om verkozen te worden als beste programmeur.

Op de short-list mogen alleen leden van de verenigingen stemmen. De persoon of organisatie die de meeste stemmen ontvangt wint de prijs.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SleepingWithSirens

SLEEPING WITH SIRENS NAAR AMSTERDAM EN BRUSSELHet Amerikaanse Sleeping With Sirens komt op woensdag 29 mei 2013 naar de...

c2c

PARADISO VOOR C2C Het Franse C2C komt op dinsdag 19 maart naar Paradiso voor een optreden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.