Poppodia, theaters en cultuurcentra steunen Internationale Dag van de Rechten van de Mens

Door MGSlot op 04 december 2012 - 12:26 Tijdens de Internationale Dag van de Rechten van de Mens op 10 december besteden naast de landelijke restaurantactie ook poppodia, theaters en cultuurcentra aandacht aan deze dag.

Poppodia promoten de mensenrechten met materialen van Amnesty en Amnestyvrijwilligers zullen actie voeren voor de vrijlating van Ales Bialiatski uit Wit-Rusland en Nasrin Sotoudeh uit Iran. Aanwezige gasten kunnen actiekaarten ondertekenen voor de vrijlating van beide gewetensgevangenen. Amnesty International zet zich in voor de onmiddellijke en onvoorwaardelijke vrijlating van gewetensgevangenen over de hele wereld.

Optredende artiesten op of rond 10 december vragen aandacht voor mensenrechten en het werk van Amnesty en bezoekers worden bewust gemaakt van het belang van mensenrechten.

De Gigant in Apeldoorn, het Posttheater in Arnhem, Metropool in Hengelo, Lux in Nijmegen en Dru Cultuurfabriek in Ulft, De Effenaar in Eindhoven, Poppodium W2 in Den Bosch, The Rock Temple in Kerkrade en Poppodium Felix in Sittard zetten zich in voor de actie.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



KANE_dinand

LUXOR LIVE PRESENTEERT KANELuxor Live heeft bevestigd dat Kane een optreden zal geven in De Rijnhal te...

bibelotnews

BIBELOT STAPT OVER OP NIEUWE CONSUMPTIEMUNTEN Na zeven jaar zal poppodium Bibelot overstappen op nieuwe consumptiemunten....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.