Win 3 x 2 kaarten Jack Daniel's Rocknights

Door Yeahroen op 15 maart 2006 - 18:02 Op donderdag 6 april en vrijdag 7 april staan respectievelijk de Amsterdamse Paradiso en de Tilburgse 013 weer in het teken van de Jack Daniel's Rocknights.
(Meer info Paradiso editie, Meer info 013 editie)

Dit keer zijn The Apers, De Heideroosjes en Therapy? de rockbands die de honneurs waarnemen. Zeker niet de minsten dus! Eerdere edities waren o.a. Peter Pan Speedrock, Danko Jones en The Shavers op deze toffe rockavonden te zien. Ongetwijfeld wordt het ook dit jaar weer goed toeven; wellicht dat er ook weer verrassende onstage samenwerkingen aangeknoopt worden of worden er onverwachte covers gespeeld? Wij zijn in ieder geval benieuwd!


Win kaarten voor de Rocknights via Podiuminfo.nl

Op Deze lokatie vind je een geinig promofilmpje voor de Jack Daniel's Rocknights, met de Heideroosjes in de hoofdrol. Op deze pagina zie je tevens een e-mail adres en een prijsvraag. Nog niet gelijk beginnen te mailen; als je kans wilt maken op de voor deze wedstrijd aan Podiuminfo.nl extra ter beschikking gestelde prijzen; zet dan niet alleen je naam en mailadres in je inzending, maar noem ook 'Podiuminfo.nl' in de titel van je e-mail.

Onder de inzenders die op deze manier meedoen, worden naast de normaal via de prijsvraag op genoemde site ter beschikking gestelde prijzen 3 x 2 extra vrijkaarten verloot!hatebreed_news.jpg

HATEBREED SUPPORT KORN IN AMSTERDAMDinsdag 13 juni 2006 zal Korn een optreden verzorgen in de Heineken Music...

chimaira__news.gif

SOUNDS OF THE UNDERGROUND TOUR IN 013 EN AB De Sounds Of The Underground Tour komt naar Nederland! Op zaterdag 13 mei...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.