Winnen: 2x2 kaarten voor Case Mayfield in De Kelder

Door Soph163 op 16 november 2012 - 11:17 Gitaarliedjes met subtiele folkinvloeden is waar Case Mayfield in excelleert. Hoewel Ryan Adams en Ray LaMontagne nooit ver weg zijn, hoor je voornamelijk de Amsterdammer zelf. In zijn nummers proef je pijn. Verdriet, venijn, boosheid en cynisme. Liedjes als ‘Crooked Waits’, ‘Our Mom’ en ‘Alright Louise’ gaan door merg en been. Ze doen pijn als een mes dat dwars door een zenuw gaat. Het is echter een pijn die welkom is. Dat hij het gevoel live over weet te brengen, bewijst Mayfield in de afgelopen maanden keer op keer. Bij opkomst lijkt hij misschien een verlegen, nuchtere jongen; na een enkele noot telt slechts de muziek. Liedjes die hij consequent zonder concessies schrijft, opneemt en live vertolkt. Nu in de Kelder!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten + CD weggeven voor Case Mayfield in De Kelder op 30 november 2012.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Case Mayfield in De Kelder wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Case Mayfield in De Kelder'.Black Rebel Motorcycle Club4

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB NAAR PARADISO EN ABDe Black Rebel Motorcycle Club staat op 22 maart in de Grote Zaal van...

UliJonRoth

ULI JON ROTH EN BAND NAAR DE MELKWEG Gepresenteerd door Amsterdam Electric Guitar Heaven, speelt Uli Jon Rother...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.