Paradiso, Burgerweeshuis, Patronaat e.a. maken plannen oudejaarsavond bekend

Door Marz667 op 08 november 2012 - 15:25 Met nog ongeveer vijftig dagen voor de jaarwisselingen, worden er steeds meer Nieuwjaarsfeesten aangekondigd. De meeste poppodia en clubs hebben jaarlijks een uitverkochte zaal, maar momenteel zijn er overal nog kaarten verkrijgbaar.

Paradiso viert Oudjaarsavond onder een dikke laag glitter met DJs & live optredens tot de zonsopkomst in 2013. Wannabe a Star e.a. komen optreden. Kaarten gaan vanaf 10 november weg voor 35 euro inclusief daglidmaatschap.

Het Burgerweeshuis gaat 2013 in als Koning van de onderwereld. Champagne, danseressen, muziek en verborgen ruimtes en sleazy deals komen langs. Vroegevogelkaarten gaan weg voor 17,50 euro.

Het Amsterdamse Trouw viert feest met o.a. Dimitri en Tom Trago. Vroegevogelkaarten gaan weg voor 35 euro. Na 15 november kosten de kaarten 40 euro.

Podium Victorie organiseert op de laatste dag van 2012 het feest 'Een Gramdioos Oud en Nieuw'. De eerste naam is KiNK en ook zal er ook dit jaar een passend thema zijn. Een kaartje kost 30 euro in de voorverkoop.

Mr. Polska, Yellow Claw, FeestDJRuud, Nouveau Riche, Ronnie Flex, Noiz Boiz, Kees van Hondt e.a. komen naar Patronaat in Haarlem. Kaarten gaan over de toonbank voor 25 euro per stuk.

Het allerlaatste Effenaar-feest van 2012 wordt gevierd met Superstijl, Viva Las Vegas en een Tropical Biergarten. Een vroegevogelkaart gaat weg voor 15 euro. Na 5 december kost het 20 euro.

De dj's van De Bosuil zullen met de jaarwisseling terugblikken op het afgelopen muzikale jaar en verder. De bezoekers kunnen samen aftellen naar 00.00u, waarna de champagne wordt ontkurkt.

Bitterzoet heeft een 'dress-up' oud- en nieuwfeest. Een kaartje kost 59 euro, dat geeft je naast entree ook de hele avond recht op gratis drank. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Haute Cultuur a.k.a. Vunzige Deuntjes.

De laatste dag van 2012 wordt er in Winston een Full Moon New Year's Eve Party georganiseerd. Een vroegevogelkaart kost 25 euro, hierna gaan de kaarten weg voor 30 euro. Shotjes kosten de gehele nacht 1 euro per stuk.

Gigant knalt 2013 in met twee areas tijdens Time Warp. Main area is de popzaal en de tweede area is het café. Kaarten gaan weg in de voorverkoop t/m 16 december voor 12,50 euro, de prijs vanaf 17 december is 15 euro.

013, Bibelot, Rotown, Verkadefabriek, Tivoli, Studio/K, W2 Poppodium, LVC, Merleyn, Doornroosje, Simplon, Hedon, Mezz, Willemeen, Puddingfabriek, Atak, Dynamo, Matrixx, Podium Nieuwe Nor, EKKO, P60, De Vorstin, De Pul, Paard van Troje, Panama e.a. hebben de programmering nog niet bekend gemaakt.

De plannen van Melkweg (klik hier), Heineken Music Hall (klik hier), Luxor Live (klik hier) werden eerder al aangekondigd.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BloodyBeetrootsnews3

AB VOOR THE BLOODY BEETROOTSThe Bloody Beetroots geven op woensdag 13 maart een show in Ancienne...

seether

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR SEETHER IN 013 Shaun Morgan (gitaar en zang), Dale Stewart (bas en zang) en John Humphrey...

REACTIES

Avatar Slak
do 08 nov 2012 16:06

Slak Gigant heeft het ondertussen ook bekend gemaakt: http://www.gigant.nl/programma/time-warp/1216/

 -1
Avatar Slak
do 08 nov 2012 16:12

Slak Gigant heeft het ondertussen ook bekend gemaakt: http://www.gigant.nl/programma/time-warp/1216/

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.