Vrienden zieke Jennifer hopen Radiohead naar VUmc te halen

Door MGSlot op 09 oktober 2012 - 13:56 Een groep vrienden hopen doormiddel van veel publiciteit voor de stunt 'It Never Hurts To Help' Radiohead naar het ziekenhuisbed van hun vriendin Jennifer Struikenkamp, de zangeres van Collect Call From Mars, te krijgen.

Jennifer lijdt aan de zeldzame auto-immuunziekte Lupus, waardoor zij constant in het ziekenhuis te vinden is. Hierdoor heeft zij de afgelopen twee concerten van Radiohead in Nederland gemist en zal het concert van Radiohead op 14 oktober in de Ziggo Dome wederom moeten missen. Daarom hopen ze Radiohead naar het VUmc te krijgen.

Ze zijn aan het proberen om Radiohead naar haar ziekenhuisbed te krijgen doormiddel van een open brief op www.itneverhurtstohelp.com en bijbehorende facebook community page Operation Jenny.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kanenews1

TWEE KEER GASHOUDER VOOR KANERadio 3fm heeft bekend gemaakt dat Kane 2 concerten zal geven in de...

SigurRosnews

FUCK BUTTONS-LID DOET VOORPROGRAMMA SIGUR RÓS Blanck Mass - het pseudoniem van Benjamin John Power, de helft van het...

REACTIES

geen avatar
di 09 okt 2012 22:57

LadyEvil Lullig voor die vrouw dat ze ziek is, maar koop gewoon een Radiohead-dvd voor haar en laat de bandleden van Radiohead met rust. Er zijn wereldwijd ongetwijfeld tienduizenden andere Radiohead-fans die ernstig ziek of gehandicapt zijn en dolgraag een bezoek en prive-concert van hun favoriete band zouden ontvangen. Maar hun vrienden vallen de mannen van Radiohead hopelijk niet lastig met emotionele blackmail via de media. Echte fans weten dat een band gewoon niet aan al dit soort verzoeken kan voldoen, dan is het einde zoek. Jammer ook dat Podiuminfo hier aandacht aan besteed en zo meewerkt aan deze poging tot emotionele blackmail van een band via de media...

 0
Avatar jessicaR
wo 10 okt 2012 01:17

jessicaR LadyEvil schreef:
Echte fans weten dat een band gewoon niet aan al dit soort verzoeken kan voldoen, dan is het einde zoek. Jammer ook dat Podiuminfo hier aandacht aan besteed en zo meewerkt aan deze poging tot emotionele blackmail van een band via de media...


Het komt wel vaker voor dat artiesten tijd maken om op bezoek te gaan bij (ernstig) zieke fans, dus zo gek is het niet dat deze mensen dat ook voor hun vriendin proberen voor elkaar te krijgen. Ik neem aan dat als Radiohead kennis neemt van deze actie en besluit er niet aan mee te werken, dat dat dan ook aan die vriendengroep wordt gemeld. En als het wel lukt, alleen maar mooi toch? Bovendien krijgt zo'n band dagelijks duizenden kleine en grote verzoeken, als je alleen al ziet wat fans vragen via Twitter/Facebook/etc. Dus wanneer deze actie wordt gestaakt, zal dat in principe weinig uitmaken wat betreft de "blackmail" die de band ontvangt.

En zo gek is het niet dat Podiuminfo hier aandacht aan besteedt. Het gaat om een populaire band die binnenkort naar Nederland komt en gezien de omvang van de actie, is dit voor deze website en de gebruikers toch best nieuwswaardig.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.