Winnen: 3x2 kaarten Kamelot in Effenaar

Door MGSlot op 08 oktober 2012 - 14:06 Kamelot bestaat al weer dik 20 jaar en heeft zich bewezen als metalgrootheid, tourmonster en Europa liefhebber. Hun laatste album ‘Poetry for the Poisoned’ gaf al aan dat de mannen langzaam wat opschuiven van powermetal richting progressive en die verschuiving gaat zich waarschijnlijk doorzetten. Volgens sterke geruchten maakt Kamelot met Karevik weer een dikke sprong voorwaarts. Nu heb je een unieke kans om te zien of dat waar is!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Kamelot in de Effenaar op 2 november 2012. Supportacts zijn Xandria,Triosphere en Blackguard.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Kamelot in Effenaar wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Kamelot in Effenaar'.GabrielRiosnieuws

GABRIEL RIOS OP WINTERREISSEOp zaterdag 29 december vindt in Paradiso een nieuwe editie van Winterreise...

gitaar_rock_news.jpg

JAN AKKERMAN MET 65+ PARTY NAAR MELKWEG Jan Akkerman staat inmiddels al zo'n vijftig jaar op het podium en omdat te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.