Winnen: 3x2 kaarten The Hicky Underworld in Effenaar

Door MGSlot op 03 oktober 2012 - 13:18 Hardcore, metal, indiepop en stevige rock worden door een tollende wasmachine gegooid. De gruizige songs die eruit komen zijn allesbehalve schoon, maar wel supercatchy en dansbaar als een gek. The Hicky Underworld doet het en jij kan er bij zijn!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van The Hickey Underworld in Effenaar op 21 oktober 2012. De supportact is Fence.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Hicky Underworld in Effenaar wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Hickey Underworld in Effenaar'.SX

SX NAAR PARADISO SX komt dit najaar naar Nederland. De Belgische formatie, die eerder al op...

magnetron

NIEUWE DATUM MAGNETRON MUSIC REVUE IN TIVOLI Het concert van Magnetron Music Revue in Tivoli is verplaatst van donderdag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.