Winnen: 2x2 kaarten releaseshow Tenement Kids in Ekko

Door MGSlot op 01 oktober 2012 - 15:35 Bloed, zweet en tranenrock, zo typeerde LiveXS het Utrechtse Tenement Kids in 2008 na de release van hun debuutalbum We’ve All Been Down. Vier jaar later valt er nog steeds niets op die omschrijving af te dingen, maar heeft het geluid van de band een verfrissende groei doorgemaakt. Invloeden uit blues, soul, southern en classic rock slopen langzaam de nieuwe songs binnen, waarmee de sound evolueerde tot een avontuurlijker, muzikaler en eigenzinniger geheel. Eind september 2012 zal het tweede album van Tenement Kids verschijnen bij Suburban Records. Jij kan bij de releaseshow van het album zijn in de Ekko.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Tenement Kids in Ekko op 6 oktober 2012. De supportacts zijn Paceshifters en Deacon.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Tenement Kids in Ekko wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Tenement Kids in Ekko'.Ryan Shaw

SHOW RYAN SHAW IN EFFENAAR UITGESTELDDe show van Ryan Shaw op 12 oktober in de Effenaar is wegens...

trainnews1

TRAIN NAAR 013 Train komt volgend jaar weer naar Nederland. De band staat op 24 februari...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.