Winnen: 2x2 kaarten voor Jazz In Paradise in Paradiso

Door Freya op 25 mei 2012 - 16:59 Op zondag 3 juni vindt de tweede editie van Jazz In Paradise in Paradiso te Amsterdam plaats. Deze hele dag verandert Paradiso in een paradijs voor liefhebbers van hedendaagse Nederlandse jazz. Tijdens Jazz In Paradise staat het twintig man tellende Jazzorchestra of the Concertgebouw centraal. 's Middags zijn er workshops en optredens van o.a. Muziekschool Amsterdam. De hoofdgast van het festival is Eric Vloeimans. Deze trompettist zal 's avonds optreden.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Jazz In Paradise!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Jazz In Paradise wil gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Jazz In Paradise'. Deze actie loopt tot 30 mei 2012.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gotyenieuws

GOTYE NAAR HEINEKEN MUSIC HALL Gotye speelt op 10 november in de Heineken Music Hall. Vorig jaar scoorde...

dick brave2

WINNEN: 2X2 KAARTEN EN CD'S VOOR DICK BRAVE & THE... Op donderdag 7 juni staat Dick Brave & The Backbeats in De Melkweg te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.