Winnen: 5 x Krezip in Geleen

Door Knoedel op 21 oktober 2005 - 18:06 Op vrijdag 28 oktober 2005 speelt Krezip in Geleen met de “What Are You Waiting For” clubtour. Krezip heeft een hechte band met Limburg aangezien het optreden op Pinkpop 2000 voor de band de grote doorbraak betekende. De tour draagt dezelfde naam als de titel van het succesvolle nieuwe album van Krezip. Met dit album wisten ze zelfs de nummer één positie in de cd top-100 te behalen. Een groot gedeelte van de show zal dan ook bestaan uit dit nieuwe werk, maar natuurlijk worden ook de bekende hits van de eerste twee albums niet achterwege gelaten. Krezip organiseert na afloop van de show een afterparty in de zaal met speciale medewerking van diverse clubDJ’s (o.a. bekend van Lowlands). De band zal hier ook bij aanwezig zijn.

Podiuminfo mag in samenwerking met buro Pinkpop 5 kaarten voor dit speciale concert weggeven. Om kans te maken op deze kaarten stuur je een mailtje naar
acties@festivalinfo.nl
onder vermelding van "Krezip naar Geleen!". Zet in het mailtje ook je naam, emailadres en telefoonnummer. Maximaal 1 inzending per persoon!


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sigurros

SIGUR RÓS VERPLAATSTHet geplande concert van Sigur Rós op 7 november in de 013 is verplaats naar...

Vergrootglas

PODIUMINFO LANCEERT VERBETERDE CONCERTAGENDA Zoals jullie wellicht hebben gemerkt groeit Podiuminfo onstuimig. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.