Adv: Muzikanten, kunstenaars en schrijvers verkopen werk op Cultuurveiling.nl

Door RobZ op 05 maart 2012 - 17:09 Sinds vandaag is Cultuurveiling.nl officieel van start gegaan. Op deze website van Cultuurveiling zullen muzikanten, schrijvers en andere kunstenaars hun werk en / of hun diensten gaan verkopen. Het uitgangspunt is eenvoudig: De veiling begint op €1,- en de gene met het hoogste bod wint de veiling en dus het kunstitem.

Met het wegvallen van de kunstenaarssubsidies en de verhoging van de btw, verplicht het huidige kabinet de kunstenaar commerciëler en marktcomformer te denken. Cultuurveiling.nl is daarom een ideaal platform voor zowel kunstenaars als hun potentiële klanten. Kunstenaars bieden hun kunst aan, de potentiële klanten bepalen de prijs.

Vandaag is de site dus begonnen met een gedichtenbundel van KoSte en een schilderij van Louisa. Woensdag is het de beurt aan de eerste cd: The Secret Love Parade biedt hun cd Marry Looking Ready gesigneerd en wel aan op de veiling. Ook cd’s van BlackBoxRed en Nadie Reyhani zullen binnenkort op Cultuurveiling.nl geveild worden en Mudicine zal een huiskamerconcert verzorgen voor de winnaar hun van hun veiling.otherlives1

OTHER LIVES NAAR TIVOLIDe Amerikaanse folkband Other Lives komt terug naar Nederland. Het...

cannibal_corpse.jpg1

CANNIBAL CORPSE NAAR LVC EN HEDON Cannibal Corpse komt woensdag 13 juni 2012 naar LVC en dinsdag 12 juni naar...