Winnen 3x 2x2 Jazzconcerten in de P60

Door RobZ op 13 februari 2012 - 17:06 In februari gaat Poppodium P60 van start met de tweede, jaarlijkse editie van het Jazzcafé. Op vier woensdagen en één zondag kan er in de intieme setting van het P60 café genoten worden van zowel jong talent als gevestigde namen uit de Nederlandse jazzwereld. Een reeks diverse jazzartiesten staat in het café op het podium. Op 22 februari wordt het Jazzcafé geopend door Barnicle Bill Trio bestaande uit Mark Haanstra (bas), Miguel Martinez (sax) en John Engels (drums). Verwacht een traditionele blues/jazz sound in een modern jasje. Op 4 april geeft het Jazzcafé een podium aan Mary Davis Jr., garant voor een portie onvervalste moderne jazz. Aan kamerjazzensemble Chambertones de eer om op 20 mei het seizoen af te sluiten.

Voor elk van deze concerten in P60 te Amstelveen mag Podiuminfo 2x2 kaarten weggeven!

Wil jij kans maken op deze tickets? Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'P60 jazzcafe'. Geef ook even aan naar welk van de drie concerten je wilt!

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m 17 februari.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Los-Campesinos.gif

LOS CAMPESINOS NAAR PARADISO Los Campesinos komt dit jaar weer naar Paradiso. De band stond eerder al...

PeterPanSpeedrock_news.jpg

EERSTE DATA REVENGE OF THE ROCK N ROLL MONSTERS Een kleine twee weken geleden werd al bekend dat Peter Pan Speedrock met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.