Are You A Lion, Firetrip en Kings of Oblivion op Hedon Presents

Door LisettevM op 26 januari 2012 - 11:47 Hedon Presents is een terugkerend concept van poppodium Hedon waarbij drie veelbelovende acts uit de (wijde) omgeving centraal staan, zonder dat daar een entreebedrag aan verbonden is. Drie steengoede bands voor de prijs van niks. De aankomende editie vindt plaats op vrijdag 16 maart.

Are You A Lion is geen vreemde voor Hedon Presents, zij staan er voor de tweede keer. Are You A Lion is een jonge band van vier muzikanten die hun liefde delen voor Amerikaans georiënteerde, alternatieve rootsrock. Klinkt als: Moss, Fleet Foxes, The Shins. Staan tevens in het voorprogramma van de band Saybia.

Firetrip is een band met een gemêleerde samenstelling van bandleden. Drummer Peter Dijkman en zanger Alex Visser speelden voorheen in gitaarpopband Crapjam (voorprogramma van o.a. Lemonheads) en leadgitarist Raymond “Bullet-ray” van Olphen speelde met bands als Damaged Brain en Prodigal Sons (band van Erwin Nyhoff). Gitarist Brian Esselbrugge kennen we van synthpop band I Kissed Charles en bassist Sebastiaan Brussee speelde vroeger in The Girls. Dankzij de krachtenbundeling van deze heren ontstaat er een boeiende combinatie van britpop en Americana.

Kings Of Oblivion staat garant voor persoonlijke teksten, vol clichés en sarcasme. De muziek is zeer divers en stuitert alle kanten op, bijeengehouden door Kaez rauwe stem en een sound waarin twangy gitaren en een brullende Hammond om het hardst schreeuwen.

Eerder stonden op Hedon presents al bands als Nou En, Want Want en Pioneers Of Love.LeftiesSoulConnectionnews

LEFTIES SOUL CONNECTION VULT GAT IN VICTORIE-AGENDADe Amsterdamse funkband Lefties Soul Connection komt naar Alkmaar. Het...

theasteroidsgalaxytournews.jpg

OOK BREDA VOOR THE ASTEROIDS GALAXY TOUR De Denen die zichzelf The Asteroids Galaxy Tour noemen, komen naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.