Winnen: 3x2 kaarten voor We Were Promised Jetpacks, Utrecht

Door JT1990 op 23 januari 2012 - 10:31 De jonge Schotse band We Were Promised Jetpacks combineert Amerikaanse indierock van bands als Interpol met een typisch Brits punkgevoel. High-energy indierock dus, met veel staccato gitaren en een hoog meebrulgehalte. Het nummer Quiet Little Voices van hun debuutalbum These Four Walls kwam in 2011 terecht op de soundtrack van de Amerikaanse comedyfilm Hall Pass, wat de band een steuntje in de rug gaf. Inmiddels is er een tweede album: In The Pit Of The Stomach. Het gejaagdheidsgehalte is nog steeds adembenemend hoog, maar dan zetten we de cd toch gewoon nog een keer op? 1-2-3-4!

De support komt deze avond van: Coppersky.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van We Were Promised Jetpacks in Tivoli de Helling op woensdag 1 februari!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je We Were Promised Jetpacks niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'We Were Promised Jetpacks'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m maandag 30 januari.Amon Amarth news1

AMON AMARTH NAAR TIVOLI Amon Amarth komt naar Tivoli. Onder de noemer 'An evening with Amon Amarth...

spresskinewss.gif

GERARD JOLING, WOLTER KROES, GEBROEDERS KO E.A. OP... Go Après Ski vindt zaterdag 31 maart 2012 plaats in Ahoy, Rotterdam....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.