Backstreet Boys terug van nooit weggeweest

Door Hans Hilberts op 09 juni 2005 - 10:23 Na een rustpauze zijn de Backstreet Boys terug! Op woensdag 12 oktober geven Nick, Howie, AJ, Brian en Kevin een concert in Ahoy in Rotterdam. De kaartverkoop voor deze show start aanstaande zaterdag.

Met hun huidige hit Incomplete laten de Backstreet Boys horen dat ze terug zijn van nooit weggeweest. Het is de eerste single van het nieuwe album Never Gone dat op 13 juni verschijnt.

Met hun eerste single 'We've Got It Going On' scoren de Backstreet Boys in 1996 meteen een grote hit. In de jaren erna volgen er nog vele zoals Everybody (Backstreet's Back), I want it that way en Show me the meaning of being lonely. De Backstreet Boys waren vroeger bijna onafgebroken op toernee. Daarom besloten de bandleden in 2002 een pauze te nemen, maar nu zijn ze er weer met de never gone tour.

BACKSTREET BOYS NEVER GONE TOUR
Woensdag 12 oktober 2005
Ahoy, Rotterdam
Entree: 39 euro, 37 euro, 34 euro, 31 euro. (excl. servicekosten)
Aanvang: 20:00.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.SnoopDogg_news

BRAINPOWER EN DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG...De Nederlandse hiphopformaties Brainpower en De Jeugd Van Tegenwoordig zijn...

hellonearth

HELL ON EARTH TOUR OOK NAAR NEDERLAND De Hell on Earth tour zal ook Nederland aandoen. En dat wel in de gezellige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.