Winnen: 2x2 kaarten Natalia Jayden in Paradiso

Door JT1990 op 10 januari 2012 - 10:44 Natalia Jayden maakt catchy popsongs met een jazzy soultwist. Niet geënsceneerd, maar alles puur en oprecht en vanuit het hart. Met vocalen, krachtig en gevoelig tegelijk. Na het tekenen van een internationaal managementcontract is de ontwikkeling van Natalia in een stroomversnelling geraakt. De interesse van Grammy Award winnaar Martin Terefe werd gewekt en hij produceerde in Londen haar debuutalbum.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Natalia Jayden in de kleine zaal van Paradiso op woensdag 18 januari!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Natalia Jayden niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Natalia Jayden'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 17 januari.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



allheadsrisenieuws

ALL HEADS RISE NEGENMAAL VERKRIJGBAARHet Goudse All Heads Rise gaat door Nederland. De female fronted...

mossnieuws

MOSS PRESENTEERT WAPENFEIT IN CONCERTO EN PLATO UTRECHT De Amsterdamse band Moss presenteert het nieuwe album Ornaments op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.