Doeshka winnares van Get Your Jazz On Stage!

Door JT1990 op 06 januari 2012 - 12:26 Het gevecht heeft zo'n drie maanden geduurd, maar de winnares van Get Your Jazz On Stage is vandaag bekend gemaakt via Radio 6. Zangeres Doeshka Vrede was volgens de jury het meest creatief en onderscheidend ten opzichte van de andere twee finalisten. Doeshka zal haar prijs vandaag in ontvangst nemen en ook zal ze tussen 16:00 en 19:00 een optreden verzorgen bij "Mijkes Middag Live".

Dit is het resultaat van de eerste editie Get Your Jazz On Stage. Het idee hierachter was om de jazz bij poppodia te profileren. Zo kon Doeshka al snel één minuut optreden bij De Wereld Draait Door omdat ze hun overtuigd had het beste te zijn.

De 19-jarige ontvangt het predicaat veelbelovend jazztalent van Radio 6. Hiernaast zal haar finaleconcert in de Melkweg worden uitgezonden. Verder krijgt Doeshka een prijzenpakket bestaande uit een hoge kwaliteit opname van het finaleconcert, optredens in het kader van DuvelVibesLive en het LIFE I LIVE Festival, het nieuwe KoninginneNach festival, en een aantal artist-coaching sessies van Flexmusic.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



punk_news_festivalinfo.jpg

UNCOMMONMENFROMMARS NAAR BRUSSEL EN VLAARDINGENDe Franse punkrock band Uncommonmenfrommars komt naar België en Nederland....

burgerweeshuis1

BURGERWEESHUIS VOEGT TICKETPRIJS SAMEN MET... Sinds 1 januari heeft Het Burgerweeshuis de ticketprijzen inclusief...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.