30 nationaliteiten op bezoek bij The Gathering

Door Marz667 op 19 mei 2005 - 13:40 Aanstaande maandag neemt rockband the Gathering in poptempel Paradiso te Amsterdam, 2 concerten op voor een live DVD. Dat een Nederlandse band zo immens populair is dat fans van over heel de wereld naar Nederland komen om maar aanwezig te kunnen zijn bij de registratie is ongekend!

Argentinië, Australië, België, Bolivia, Brazilië, Canada, Chili, China, Denemarken, Duitsland, Ecuador, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Israël, Italië, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Peru, Portugal, Rusland, Spanje, Turkije, USA, Venezuela, Zweden en Zwitserland.

Uit 30 verschillende landen hebben fans zich via het fanforum op de band homepage, aangemeld om de internationale fanmeeting bij te wonen die ’s middag, voorafgaand aan de shows, plaats vindt in de bovenzaal van Paradiso. Bijzonder, te meer omdat het de enige twee concerten zijn die de band in 2005 geeft.

Beide concerten worden opgenomen voor DVD en zijn al helemaal uitverkocht. Enkel op de zwarte markt zijn nog enkele laatste kaarten in omloop.horrorscopetour

EASTPAK HORROR SCOPE TOUR & CONVERSE CHOOSE YOUR...De laatste show van de Eastpak Horror Scope Tour 2005 & de Converse...

simplyred

GROOTSE PLANNEN VAN SIMPLY RED IN ARNHEM Iedere keer als Simply Red in Nederland optreedt, kan je er gif op innemen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.