Thomas Berge doet benefietshow in Enschede

Door JT1990 op 25 november 2011 - 11:18 Dinsdag 6 december zal Thomas Berge een eenmalig concert geven in het Wilminktheater/Muziekcentrum in Enschede. Dit is echter niet zomaar een concert want de gehele opbrengst van dit concert gaat naar Trib4Bibi. Deze stichting is er om de zeven jarige Bibi te helpen. Zij heeft namelijk last van een ernstige vorm van kinderkanker en haar overlevingskansen kunnen alleen worden vergroot door een behandeling in Amerika.

Omdat al vele mensen uit Twente Thomas voor gingen, o.a. FC Twente, Vak P en het Bedrijfsleven daar in de buurt, is er al veel aandacht gegenereerd. Hierdoor was het niet moeilijk voor Thomas om iedereen gratis te laten werken. Denk hierbij aan de locatie, de geluidsman, band etc.

Thomas zal op deze avond muziek laten horen van zijn nieuwe, Engelstalige, kerstalbum en van zijn laatste "normale" album 1221. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 16 november en gaan weg voor €32,50.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



brucespringsteen10

BRUCE SPRINGSTEEN NIET NAAR NIJMEGEN, VALSE TICKETS...Op internet gingen er hardnekkige geruchten rond, dat Bruce Spingsteen &...

Le Peuple de l'Herbe1

LE PEUPLE DE L'HERBE NAAR DE SUGAR FACTORY Op vrijdag 9 maart staat de Franse formatie Le Peuple De L'Herbe in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.