Klokgebouw voor Primus

Door HarmG op 21 november 2011 - 12:14 Nadat Primus eerder al de Effenaar aandeed, is nu het Klokgebouw in Eindhoven aan de beurt. De band speelt er op zondag 1 april 2012. De shows in juni afgelopen jaar (Paradiso en Effenaar) waren in mum van tijd uitverkocht.

Kaarten voor het optreden zijn vanaf donderdag 24 november verkrijgbaar. Een ticket kost 40,70 euro.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJames Vincent McMorrow2

JAMES VINCENT MCMORROW NAAR HEDON [UPD] James Vincent McMorrow komt in januari terug naar Nederland. Hij staat op...

sharonjones

SHARON JONES NAAR PARADISO Normaal gesproken gaat Sharon Jones met haar Dap-Kings op pad, maar het...

REACTIES

Avatar tbeest
ma 21 nov 2011 14:23

tbeest Wel leuk, maar zelfde stad, grotere zaal, duurder...

 1
Avatar tobyhazenberg
di 22 nov 2011 09:31

tobyhazenberg Maar een andere show! Sterker nog, ze zullen deze avond 2 sets spelen. Wat niet meteen garant staat voor een langer optreden, maar ze wekken wel de intentie.

 -1
Avatar Guidovm
wo 23 nov 2011 03:41

Guidovm serieus wie?En in z'n grote zaal?Serieus NIETS verkoopt uit in Klokgebouw...Awake/Pias/Jeugd/White Lies/Molly/strp-S meerdere malen en ik kan nog wel even doorgaan omdat ruim 6000 man ff vullen in een uithoek mission impossible is in z'n klein landje! Zie wat gebeurde met waerdse tempel met 3500 man!!!!

 -1
Avatar Jauke
wo 23 nov 2011 17:35

Jauke Guidovm schreef:
serieus wie?En in z'n grote zaal?Serieus NIETS verkoopt uit in Klokgebouw...Awake/Pias/Jeugd/White Lies/Molly/strp-S meerdere malen en ik kan nog wel even doorgaan omdat ruim 6000 man ff vullen in een uithoek mission impossible is in z'n klein landje! Zie wat gebeurde met waerdse tempel met 3500 man!!!!

Wat een non-argument! Flogging Molly was onlangs uitverkocht en Alter Bridge kwam ook aardig in de buurt. Primus geef ik ook een goede kans, aangezien Paradiso en Effenaar in een mum van tijd uitverkocht waren.

 -1
Avatar Guidovm
wo 23 nov 2011 21:58

Guidovm Ja floggy net wel voor tijd las ik..rest echt niet ouwe! White Lies verplaatst zelf's! Maar we zullen zien zou mij verbazen z;n relatief onbekende naam voor t grote publiek z'n grote zaal vullen...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.