Winnen: 3x2 kaarten The Boxer Rebellion in Hedon

Door JT1990 op 17 november 2011 - 09:46 The Boxer Rebellion behoort zeker tot de meest hardwerkende bands van de afgelopen jaren! Hoewel de band al in 2001 werd opgericht en kort na de release van hun zelfgetitelde EP op tour ging met grootheden als The Killers bleef het door omstandigheden lange tijd rustig rondom de band. Pas toen tweede album Union in 2009 op iTunes werd uitgebracht en Evacuate door iTunes verkozen werd tot single van de week en daarmee wereldwijd een week lang gratis te downloaden was werden velen verrast en overtuigd van de kracht van de band. Een jaar later werd The Boxer Rebellion gevraagd de soundtrack te doen voor de film Going The Distance, waarvan de Youtube-hit If You Run afkomstig is.

Met als laatste wapenfeit The Cold Still beschikt de band alweer over drie studioalbums, welke allen in eigen beheer zijn opgenomen onder het eigen Absentee Recordings. Op The Cold Still slaan de Britten weliswaar geen compleet nieuwe weg in, wel worden de kwaliteiten van de band nog eens onderstreept. Het werk biedt hier en daar meer ruimte voor de krachtige stem van Nathan Nicholson wat prima tot zijn recht komt zoals bijvoorbeeld op het meer ingetogen Caught By The Light. De rauwe uptempo single Step Out Of The Car geeft gehoor aan fans van het eerste uur met de ijzersterke epische rock waar The Boxer Rebellion de afgelopen jaren zoveel liefhebbers heeft weten te overtuigen.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Tiger Pilots

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van The Boxer Rebellion in de Hedon op zondag 4 december!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je de The Boxer Rebellion niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'The Boxer Rebellion'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 24 november.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



hardcorehelpnews

HARDCORE HELP FOUNDATION DEBUTEERT IN HENGELOZaterdag 31 maart wordt de eerste Hardcore Help Foundation showcase gehouden...

frontstage2

BLACK SABBATH EN MEER IN FRONTSTAGE RADIO! We zitten er weer helemaal klaar voor: een gloednieuwe aflevering van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.