Winnen 2x2 kaarten Bush en Evaline in de 013

Door JT1990 op 08 november 2011 - 12:26 De alternatieve rockband Bush werd in 1992 opgericht en maakte meteen een vliegende start met het debuutalbum “Sixteen Stone”, dat maar liefst zes keer de platina status bereikte. De band prijkte daarna hoog op de affiches van alle toonaangevende festivals. Bush speelde in 2001 nog voor duizenden uitzinnige fans in de Heineken Music Hall. Daarna volgende een lange periode van stilte. In 2010 kondigde de band een doorstart aan, inclusief een nieuwe single en een nieuw album. Het op 15 november geplande concert in De Melkweg in Amsterdam was binnen de kortste keren totaal uitverkocht! Bush geeft daarom vanavond een extra show. De heren krijgen vanavond support van de Amerikaanse emo-rockformatie Evaline.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Bush op woensdag 16 november in de 013!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je de Bush niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Bush'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 15 november.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Don_McLean_news

DON MCLEAN KOMT NAAR CARRÉ AMSTERDAMDe Amerikaanse singer-songwriter Don McLean komt naar Carré Amsterdam op 6...

RubenvanderMeernieuws

RUBEN VAN DER MEER (EX-DE LAMA'S) ANNULEERT BITTERZOET Ruben van der Meer heeft zijn optreden op zondag 13 november in Bitterzoet...

REACTIES

Avatar Kydroh
di 08 nov 2011 19:41

Kydroh Nice :-)

 0
Avatar Less than jake
wo 09 nov 2011 10:27

Less than jake Ik wil!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.