Winnen: 3x2 kaarten Black Bottle Riot in Doornroosje

Door JT1990 op 03 november 2011 - 16:34 De debuutplaat van Black Bottle Riot is klaar en op vrijdagavond 11 november lanceren de boys de plaat met een knallend feest! Ook al is het pas de eerste plaat van dit BBQ-minnende kwartet, toch hebben ze met hun steevast beukende liveshow een trouwe fanschare opgebouwd. In eerdere recensies werd de sound al eens omgeschreven "alsof Howlin' Wolf met z'n hoofd in John Bonham's bassdrum zit". Inderdaad zijn bands zoals Led Zeppelin, Thin Lizzy, ZZ Top en Lynyrd Skynyrd terug te herkennen in Black Bottle Riot.

Op de 11e van de 11e wil Black Bottle Riot méér dan alleen een rockshow spelen en zoveel mogelijk lui naar huis zien gaan met het nieuwe album onder de arm. Deze avond wordt speciaal! Het wordt namelijk een feest volgens de regels van de band zelf, dus reken op een warm onthaal en een aantal mooie rock & roll verrassingen.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor de release show van Black Bottle Riot op vrijdag 11 november in Doornroosje!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je de Black Bottle Riot niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Black Bottle Riot'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 10 november.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefThe Horrors1

THE HORRORS IN FEBRUARI NAAR EINDHOVEN EN NIJMEGENNa de verplaatsing van november en de annulering van december, komen de...

GersPardoelnieuws

GERS PARDOEL, KUBUS & RICO E.A. NAAR PARADISO De Nijmeegse rapper Gers Pardoel en de Zwolse samenwerking Kubus &...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.