Winnen: 2x2 kaarten Little Dragon in de Effenaar

Door JT1990 op 03 november 2011 - 10:58 Nadat deze dromerige draakjes geknald hebben op Europese festivals als Lowlands en Pukkelpop, kan je ze bij ons in de grote zaal horen op zaterdag 12 november. ‘Aanrader van de week’ is een serieus understatement.

Little Dragon is een electropop band die bestaat uit drie scandinavische baarden en een frêle Japanse dame. Ze brengen een lekkere mix tussen 80’s synthpop en dromerige soul en grijpen daarbij terug naar de electro uit de jaren tachtig, maar ook naar de meer volwassen house en techno van nu. Je kent triphop acts als Lamb, Hooverphonic, Koop en Moloko vast wel en in dat rijtje voelt Little Dragon zich heel comfortabel.

Tussen de samenwerkingen met Gorillaz, SBTRKT (Wildfire!), Raphael Saadiq, TV On The Radio, Koop en José González door, vond Little Dragon gelukkig ook de tijd om te werken aan een eigen nieuw album. 'Ritual Union' is deze zomer verschenen en oogst niets dan lof bij de internationale muziekpers!
Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Little Dragon op zaterdag 12 november in de Effenaar!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je de Little Dragon niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Little Dragon'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 10 november.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kinkobranews2

KINKOBRA WINT TOURNEE MET TRIGGERFINGER Kinkobra heeft de Red Bull Bedroom Jam 2011 gewonnen. De allereerste...

TrixieWhitleynews

TRIXIE WHITLEY DOOR NEDERLAND EN BELGIË De Amerikaans/Belgische muzikante Trixie Whitley komt tweemaal naar...

REACTIES

Avatar JT1990
do 03 nov 2011 13:37

JT1990 De show is verplaatst maar de kaarten/actie blijven geldig!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.