Winnen: 3x2 kaarten Eric Sardinas

Door JT1990 op 31 oktober 2011 - 10:50 Deze hevig getatoeëerde bluesrocker ziet eruit alsof hij bij Mötley Crüe speelt, maar is verre van een sleazerocker. Eric Sardinas is een bluesman in hart en nieren. Al op zijn zesde pingelt hij op zijn eerste gitaar en is hij al een liefhebber van de Deltablues.

Van oorsprong linkshandig leert Eric zichzelf gaandeweg steeds meer rechtshandig spelen. Het helpt hem bij het ontwikkelen van een eigen stijl, waarin naast de blues ook een prominente plek voor ouderwetse rock’n’roll is. Begin jaren ‘90 verhuist de gitarist naar Los Angeles, waar hij op straat zijn liedjes speelt. Niet lang daarna formeert hij zijn eerste band. Meestergitarist Steve Vai is zodanig onder de indruk van Sardinas, dat hij hem tekent op zijn eigen label en hem in 2005 mee op tour neemt.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Eric Sardinas op donderdag 24 november in De Bosuil!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Eric Sarinas niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Eric Sardinas'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m maandag 7 november.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



chef special

CHEF'SPECIAL NOGMAALS NAAR PARADISOHet optreden van Chef'Special op zaterdag 10 december is al een tijdje...

parkway_nws.jpg11

[UPDATE]PARKWAY DRIVE NAAR MELKWEG EN GROEZROCK Waarschijnlijk worden donderdag via de Groezrock site, de eerste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.