Winnen: 4x2 kaarten Owen Pallett en Noord Nederlands Orkest

Door op Owen Pallett is een Canadese componist, violist en zanger uit Toronto. Hij won onder andere de Polaris Music Prize in 2006 met zijn album He Poos Clouds. Pallett is vooral bekend uit de band Owen Pallett (voorheen Final Fantasy), wat in wezen een soloproject is, hoewel Leon Taheny ook vaak wordt genoemd als drummer.
De naam Final Fantasy was een eerbetoon aan de gelijknamige videospelserie, waar Pallett fan van is. Bij zijn laatste cd-release, getiteld Heartland, is hij echter vrijwillig van deze naam afgestapt en verder gegaan onder zijn eigen naam.
Tijdens zijn live optredens maakt Owen Pallett vaak gebruik van een sound over sound techniek met een loop pedal, in combinatie met zijn vioolspel. Deze techniek wordt onder andere ook gebruikt door Andrew Bird, Liam Finn en Zoe Keating.
Pallett heeft, naast het maken van zijn eigen werk, veel bijgedragen aan albums van andere artiesten. Zo heeft hij onder andere op zijn viool meegespeeld op beide albums van de Canadese band Arcade Fire. Verdere bijdrages heeft hij geleverd aan artiesten/bands als Beirut, Patrick Wolf, de Pet Shop Boys, The Last Shadow Puppets en The Luyas, waarvan de zangeres Jessie Stein een aantal jaar zijn huisgenoot was ten tijde van Final Fantasy.

Hij zal samen met het Noord Nederlands Orkest vier optredens geven in Nederland

Podiuminfo mag 1x2 kaarten weggeven voor een show naar keuze van Owen Pallett met Noord Nederlands Orkest! Hij zal spelen op de volgende locaties:
08-11 Muziekgebouw Aan't IJ
09-11 Theaters Tilburg
10-11 Oosterpoort
11-11 Catherinakerk
.

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Owen Pallett met Noord Nederlands Orkest niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Owen Pallett met Noord Nederlands Orkest'. Geef hiernaast ook aan voor welk concert je kaarten wil winnen, dit mogen meerdere data zijn.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 01 november.LeeScratchPerrynieuws

LEE 'SCRATCH' PERRY OOK NAAR AMSTERDAMNiet alleen Breda, Groningen en Arnhem worden aangedaan door de Jamaicaan...

jarignews.jpg

POPCENTRALE KOMT MET JUBILEUMFEEST Vrijdag 18 november wordt in de Popcentrale een tienjarig jubileumfeest...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.