Winnen: 3x2 kaarten Jungle By Night in de Waerdse Tempel

Door JT1990 op 18 oktober 2011 - 11:17 Jungle By Night is jong, Amsterdams, swingt en is nu al één van de meest belovende en besproken live-acts. Op vrijdag 4 november staan zij met een late night show in de RedRoom in de Waerdse Tempel.
De 9-koppige band is een samenraapsel van muzikanten en hun muziek is een mengeling van Nigeriaanse Afrobeat en Ethiopische jazz, gespeeld met een Westerse rock attitude.
Geraakt door de muziek uit Afrika maakt Jungle By Night eigen nummers. Alles wordt uit de kast getrokken en met een ruime sortering van blazers en percussie zorgt Jungle By Night voor blije gezichten en vermoeide benen.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Jungle By Night op vrijdag 4 november in de Waerdse Tempel!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Jungle By Night niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Jungle By Night'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 25 oktober.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tivolinews2.gif

BONNIE PRINCE BILLY EXCLUSIEF NAAR UTRECHTSinger-songwriter Will Oldham komt naar Nederland. De 40-jarige zal onder...

mezznieuws12

NIEUWE VORMGEVING EN EXTRA MOGELIJKHEDEN MEZZ-WEBSITE De website van Mezz heeft een nieuwe vormgeving en extra mogelijkheden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.