Winnen: 3x2 kaarten Chris Thompson in de Bosuil

Door JT1990 op 11 oktober 2011 - 10:44 Bekend geworden als de stem van Manfred Mann´s Earthband op de wereldhits Davey’s on the Road again, Spirits in the Night en Lies, is Chris Thompson een graag geziene gast op inmiddels legendarische evenementen. In 2001 kwam Chris in contact met Mads Eriksen. De zeer getalenteerde gitarist uit Zweden vroeg hem te hulp voor zijn CD en er werden vier nummers geschreven en opgenomen. Een jaar later kwam Chris Thompson terug naar Zweden om samen met Mads band op een festival op te treden; deze samenwerking beviel zo goed dat ze sindsdien als zijn live band fungeren door heel Europa.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Chris Thompson op zondag 23 oktober in de Bosuil!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Chris Thompson niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Chris Thompson'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 18 oktober.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nada Surf Hoofd

NADA SURF VOLGEND JAAR NAAR AMSTERDAMDe New Yorkse bandleden van Nada Surf zijn in 1994 begonnen met vier leden....

timknolnews2

DJ ST. PAUL ONTVANGT TIM KNOL IN THEATER DJ St. Paul en De Kleine Komedie brengen zaterdag 22 oktober de eerste editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.