Winnen: 2x2 kaarten 7Zuma7 in de Effenaar

Door JT1990 op 10 oktober 2011 - 12:22 De schitterende hoes van glitterpapier, de pakken met vlammen, de bakkebaarden en de grote buizenversterkers op 11. De Eindhovense space- en stoner rockformatie 7Zuma7 is, dik tien jaar na hun opheffing, nog altijd een legendarische naam in binnen- en buitenland. De rockgroep speelde o.a. op Lowlands en Dynamo Open Air. Zanger Jerry van Eijck woont inmiddels al weer even in the states, maar als hij hoort dat de Effenaar 40 jaar bestaat en of 7Zuma7 voor die gelegenheid misschien op het feest wil komen spelen is er geen twijfel!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van 7Zuma7 op vrijdag 21 oktober in de Effenaar! Ze staan deze avond samen met Candybar Planet! Hiernaast mogen we ook nog twee handgenummerde test persingen van de vinyl's weggeven

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je 7Zuma7 niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp '7Zuma7'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m maandag 17 oktober.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



boyziimen

BOYZ II MEN NAAR PARADISODe Amerikaanse R&B groep Boyz II Men komt naar Paradiso. De heren staan...

lambnieuws

LAMB NAAR DE MELKWEG EN TIVOLI Lamb staat dit najaar nog driemaal in België, maar volgend jaar is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.