Adv: Gratis kaarten voor Jameson Film Experience

Door Marz667 op 07 oktober 2011 - 14:52 Jameson Whiskey houdt van film. Daar wordt geen geheim van gemaakt. Sterker nog; het is een voorliefde, die ze graag met de wereld delen. De Jameson Film Experience is hier een voorbeeld van, een filmbeleving op een unieke locatie en natuurlijk een excentrieke film.

In samenwerking met het International Film Festival Rotterdam organiseert Jameson Irish Wiskey een aantal filmevenementen waar de kijker in mee wordt gezogen, onderdeel van uitmaakt, door geïnspireerd wordt of gewoon heel hard om moet lachen. De eerst volgende Jameson Film Experience zal plaatsvinden op 27 oktober op een unieke plek in Amsterdam. Wil jij hier bij zijn? Schrijf je hier in om kans te maken!

De film en unieke locatie blijven nog even geheim, wel mag er bekend gemaakt worden dat het spektakel zich in de hoofdstad gaat afspelen. Met Sebastiaan Labrie als spreker, een hot guy in de hoofdrol en de afterparty die geheel in de stijl van de film is aangekleed, zijn alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond aanwezig.

De Jameson Film Experience III
Datum : Donderdag 27 oktober 2011
Aanvang : Vanaf 20.00 uur
Filmvertoning : 20.30 uur tot 22.30 uur
Afterparty : 22.30 uur tot 01.30 uur



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lmfaonews

LMFAO EN GOLDFISH ALSNOG TOEGANKELIJK VIA KUNSTPROJECTDe optredens van LMFAO, Goldfish en de de Border Community-avond tijdens...

dejeugdnews

VOORPROGRAMMA'S BEKEND DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG IN... Tom Trago, Rimer London en Teenage Lady Killers zijn de eerste special...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.