The Pretty Reckless naar Tivoli

Door LisettevM op 07 oktober 2011 - 12:53 De New Yorkse band The Pretty Reckless komt naar Nederland. De band is momenteel met de Amerikaanse band Evanescence op tour, maar gaat ook op een eigen headline tour en zal daarmee Utrecht aandoen. Op woensdag 16 november zal de band te zien zijn in Tivoli Oudegracht.

The Pretty Reckless, ook wel bekend als band van Taylor Momsen (bekend van haar rol in Gossip Girl) stond eerder dit jaar op festivals als Rock Werchter en Rock Am Ring.

Kaarten kosten 14 euro, de kaartverkoop is al van start gegaan.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sizzlanieuws

SIZZLA IN AMSTERDAM VERPLAATST NAAR 2012Wegens een motorongeluk wordt het concert van Sizzla verplaatst van...

RyeRyenews

VALTIFEST-HOOFDACT RYE RYE TERUG NAAR AMSTERDAM De Amerikaanse rapster Rye Rye was in 2010 de hoofdact van het Amsterdamse...

REACTIES

Avatar jessicaR
vr 07 okt 2011 13:01

jessicaR Ik vond ze erg goed op Rock Am Ring. Fijne prijs en locatie ook, dus hier ga ik heen!

 0
geen avatar
vr 07 okt 2011 13:29

metalvincent Dus geen evanescence in NL waar deze site in een ouder nieuwsbericht over de evanescence tour zogenaamd wel bronnen voor had.

 0
Avatar jessicaR
vr 07 okt 2011 13:50

jessicaR Dat The Pretty Reckless komen wil natuurlijk niet metéén zeggen dat Evanescence niet komt ;) Bovendien zou het ook zo kunnen zijn dat er in die tijd wel sprake was van onderhandelingen met Evanescence om ze naar Nederland te halen, maar dat de deal uiteindelijk toch niet is doorgegaan.

 0
geen avatar
vr 07 okt 2011 15:08

dikkie jessicaR schreef:
Dat The Pretty Reckless komen wil natuurlijk niet metéén zeggen dat Evanescence niet komt ;) Bovendien zou het ook zo kunnen zijn dat er in die tijd wel sprake was van onderhandelingen met Evanescence om ze naar Nederland te halen, maar dat de deal uiteindelijk toch niet is doorgegaan.


nee ze wisten het zeker
zie hier
http://www.podiuminfo.nl/news/15157/Evanescence_door_Europa_met_The_Pretty_Reckless/

heb nog om de bron gevraag maar dan krijg je geen antwoord.
is nu al meer als 2 maand geleden dat ze dit zieden gewoon gegokt maar mis gegokt.

 0
Avatar FartherAway
zo 09 okt 2011 00:49

FartherAway De tour van Evanescence die nu gepland staat is alleen een korte promotour voor het nieuwe album. Daarna gaan ze nog een keer de hele wereld over en zullen ze meer landen bezoeken. Maar ik denk dat dat pas in 2012 zal zijn.

 0
geen avatar
zo 09 okt 2011 16:45

dikkie FartherAway schreef:
De tour van Evanescence die nu gepland staat is alleen een korte promotour voor het nieuwe album. Daarna gaan ze nog een keer de hele wereld over en zullen ze meer landen bezoeken. Maar ik denk dat dat pas in 2012 zal zijn.


ja dat kan best zijn maar dan weten ze nog geen datum voor 2012 zoals ze hier beweren.

 0
geen avatar
zo 09 okt 2011 22:36

metalvincent Het gaat erom dat in het oude nieuwsbericht waar het ging over de europese tour van evanescence met als support the pretty reckless in november podiuminfo aangaf te beschikken over informatie dat er snel ook een nederlandse datum bekend zou worden. Aangezien the pretty reckless nu een losse headline show tijdens de tour met evanescence in november nederland aandoet komt evanescence niet in november naar nederland. Je moet niet mensen blijmaken met eeb dode mus.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.