Nieuwe hiphopavond Harde Pappies naar het Patronaat

Door JT1990 op 05 oktober 2011 - 10:53 Patronaat in Haarlem komt met een nieuwe hiphop avond vanaf 14 oktober genaamd: Harde Pappies. Dit jaar nog staan er vier Harde Pappies shows op het programma met elk hun eigenzinnige karakter.

Voor de eerste editie op zaterdag 14 oktober komen Jiggy Djé en Kraantje Pappie naar het Patronaat ze worden deze avond gesupport door het Harde Pappie talent Tastic. Naast het feit dat dit de eerste editie is van Harde Pappies, is dit ook de kick-off van de nieuwe tour van Jiggy Djé. Na deze hiphop komen Mr. Polska en Nouveau Riche een goede afterparty houden.

De tweede editie van Harde pappies door Pete Philly op 29 oktober staat in het teken van zijn eerste solo album.

Op 10 november wordt een andere weg ingeslagen. Een rauwe hobbelweg om een flink potje te beuken en stampen met Steen en Aux Raus.

De laatste editie dit jaar vindt plaats op 1 december en wordt aangedaan door Kubus & Rico en Boef en de Gelogeerde Aap.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



veranews1.gif1

WE WERE PROMISED JETPACKS VOLGEND JAAR NAAR NEDERLANDVolgend jaar komt We Were Promised Jetpacks weer naar Nederland. Deze keer...

melkweg_amsterdam_news.jpg

NEVER SHOUT NEVER MET CARTER HULSEY NAAR AMSTERDAM‏ De Melkweg heeft bekend gemaakt dat Never Shout Never en Carter Hulsey...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.