Winnen: 3x2 kaarten Jack Daniels Tour + CD Tommy Ebben

Door JT1990 op 04 oktober 2011 - 10:58 Tommy Ebben brengt sfeervolle folk, country en blues met een rauwe stem en vol overgave. Hij presenteerde zijn debuutalbum op Eurosonic 2009 en de reacties waren lovend. Nu komt hij met zijn nieuwe cd weer naar Nederland en wel naar de volgende zalen:
20-10-11 Patronaat, Haarlem
22-10-11 Nieuwe Nor, Heerlen
23-10-11 Tivoli de Helling, Utrecht
27-10-11 Effenaar, Eindhoven
28-10-11 Hedon, Zwolle

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor een concert naar keuze van Tommy Ebben & the Smalltown Villains en Ralph de Jongh & Crazy Hearts op bovengenoemde data! Hiernaast krijg je ook de nieuwste cd van Tommy Ebben!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Tommy Ebben niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina voor het Patronaat, aan de rechterkant van deze pagina voor de Nieuwe Nor, aan de rechterkant van deze pagina voor Tivoli, aan de rechterkant van deze pagina voor de Effenaar en aan de rechterkant van deze pagina voor de Hedon). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens, naar welk concert je toe wil en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Jack Daniels Tour'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 11 oktober.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



wormrotterdamnews

WORM AFGELOPEN WEEKEND GESLOTEN DOOR POLITIEWat een goede start leek van de proef-draai-periode van WORM werd afgelopen...

Anekdoten

ANEKDOTEN IN DE BOERDERIJ AFGELAST Helaas heeft Anekdoten het concert in de Boerderij te Zoetermeer van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.