Winnen: 2x2 kaarten voor: Alela Diane & Wild Divine in Patronaat

Door JT1990 op 23 september 2011 - 12:52 Een stem die door merg en been gaat en een kalme gitaar, daarmee weet Alela Diane tot het binnenste van je ziel door te dringen. Het is een warm, maar tegelijk vervreemdend gevoel. Ten tijde van haar album 'The Pirate's Gospel' werd de singer-songwriter dan ook wel geclassificeerd als 'new weird america' of freakfolk. Op haar nieuwe album 'Alela Diane & Wild Divine' wordt minder gek gedaan en heeft ze een volledige band aan boord, waar haar man en vader ook in spelen.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Alela Diane & Wild Divine op zondag 9 oktober in het Patronaat!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Alela Diane & Wild Divine niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Alela Diane & Wild Divine'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 30 september.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maria Markesini

MARIA MARKESINI KOMT MET ALBUMPRESENTATIE EN...op 14 oktober komt Maria Markesini met een nieuw album, deze zal ze...

Joost van Bellen nieuw1

BARKERS EN AMS BOOKINGS PRESENTEREN THE END OF THE... Boekingskantroren Barkers en AMS hebben de handen ineen geslagen voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.