De Kelder gaat mogelijk programmeren in schouwburg

Door Marz667 op 22 september 2011 - 15:23 De Kelder kijkt naar mogelijkheden om met andere podia in Amersfoort te gaan samenwerken. Het poppodium is van mening dat bijvoorbeeld Theater De Flint zich uitstekend leent voor grootschalige concerten.

De concertzaal zou graag de tien à vijftien acts die ze jaarlijks in Amersfoort kunnen boeken, die tussen de 500 en 1000 mensen trekken, programmeren in de Amersfoortse schouwburg. Het nieuws werd vandaag bekend in een interview op website 3VOOR12.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Aggrolites

OOK VLISSINGEN VOOR THE AGGROLITESDe Amerikaanse reggae- and skaband The Aggrolites komt niet alleen naar...

studentennieuws

VANAF HEDEN ALLEEN STUDENTEN WELKOM OP LOS! Door de grote aanloop van niet-studenten heeft Patronaat besloten om LOS!...

REACTIES

Avatar awakening
vr 23 sep 2011 10:51

awakening Oke, ik snap niet dat dit niet veel eerder is gebeurd, of eigenlijk ook wel: Het ligt aan die geitenwollensokkenrockers uit de gemeenteraad die na 10 jaar steggelen een nieuwe kelder toezeggen met meerdere zalen om een bredere programmering te realiseren. Die ze vervolgens weer intrekken omdat de huidige kaarverkoop (gebaseerd op de huidige programmering door gebrek aan hulpmiddelen als voldoende subsidie en capaciteit)volgens hun tegenvalt. Omgekeerde wereld nietwaar?! Weet je wat, laten we de beloofde ruimte aan een vaag kunstproject geven!! Lekker bezig Amersfoort, ;luister eens naar jullie bruisende en creatieve jeugdbewegingen die er ZAT zijn en continu uit eigen inigatief het goede voorbeeld moeten geven!!

 0
Avatar awakening
vr 23 sep 2011 10:54

awakening Maar dit is dus wel een hele goede ontwikkeling!! Kelder: props voor jullie!! Blijven vechten om van Amersfoort die mooie nieuwe en bruisende studenten stad te maken!! Samen komen we er hoe dan ook!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.