Winnen: 2x2 kaarten+album van Christian Kjellvander

Door JT1990 op 19 september 2011 - 13:24 De Zweedse singer/songwriter Christian Kjellvander, die is opgegroeid in Amerika, komt naar Nederland. Voordat Christian Kjellvander solo ging, zat hij al een jaar of tien in Loosegoats.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten, en een album per set kaarten, weggeven voor het concert van Christian Kjellvander op woensdag 19 oktober in de Exit, te Rotterdam!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Christian Kjellvander niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Christian Kjellvander'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m maandag 26 september.seasicksteve10

ALLE NEDERLANDSE CONCERTEN VAN SEASICK STEVE...Minder dan een week geleden hebben wij hier aangekondigd dat Seasick Steve...

thedeafnews

WINNEN: 2X2 KAARTEN THE DEAF, MILKBAR EN ZE... The Deaf is het side-project van Di-Rect gitarist Spike. The Deaf maakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.