Metropolis In Town met SX in Rotown

Door JT1990 op 14 september 2011 - 14:23 Terugkijkend op het enerverende Metropolis festival vol goede muziek. Continueert de organisatie in samenwerking met Rotown op 22 september opnieuw gezamenlijke clubavonden, onder de noemer Metropolis In Town. Hierbij wordt er aandacht besteedt voor de nieuwste geluiden uit het alternatieve circuit. De Belgische formatie SX is daar duidelijk een exponent van en was begin juli één van de revelaties in het Rotterdamse Zuiderpark. De clubavond wordt afgesloten door Dj’s Tony Carlos & Steven Guts en is gratis toegankelijk.

In eigen land hangt er reeds een behoorlijke buzz rondom dit intrigerende trio uit Kortrijk. Zo maakte Studio Brussel een ware hit van debuutsingle Black Video. De galmende gitaren, bezwerende synths, de bloedstollende ietwat mysterieuze zang van Stefanie Callebaut en percussie zorgen voor een behoorlijk onheilspellende sfeer. Het debuutalbum van SX laat nog even op zich wachten, maar je kunt er donder op zeggen dat we nog veel van deze avontuurlijke nieuwkomers gaan horen.

Tony Carlos & Steven Guts
Deze twee Dj's weten al jaren onder de rader te blijven vliegen, maar desalniettemin hebben ze ondertussen aardig wat indrukwekkende wapenfeiten op hun naam staan. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Silent Disco Shows op Lowlands, Pinkpop en Glastonbury, maar ook van hun bijdrage aan de befaamde feestjes van De Bond Voor Wilde Dansers in Rotterdam.waerdsetempelnews.jpg1

12.000 HANDTEKENINGEN VOOR DE WAERDSE TEMPELNadat bekend werd dat de Waerdse Tempel zou moeten sluiten, werd er een...

RenskeTaminiaunews

RENSKE TAMINIAU NAAR AMSTERDAM EN UTRECHT De Amsterdamse Renske Taminiau komt 16 november naar Tivoli, Utrecht en 12...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.