Winnen: 2x2 kaarten voor Agents of Mercy + support Sky Architect

Door JT1990 op 06 september 2011 - 11:31 Agents of Mercy en Sky Architect staan op zaterdag 24 september samen in De Boerderij in Zoetermeer.

Agents of Mercy, met leden van Transatlantic, het Genesis soundscape project Unifaun en The Flower Kings, maakt eind jaren '60 en begin jaren '70 rock en artrock. Sky Architect komt uit Nederland en zorgt voor een opleving van '70's symfonische rock.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de show van Agents of Mercy en Sky Architect op zaterdag 24 september in De Boerderij te Zoetermeer!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Agents of Mercy en Sky Architect niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Agents of Mercy en Sky Architect'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan tot dinsdag 13 September 2011.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTim Akkerman3

TIM AKKERMAN (EX-DI-RECT) VERPLAATST TOURNEEDe tour van de singer-songwriter Tim Akkerman wordt verplaatst naar het...

SaulWilliamsnews

SAUL WILLIAMS VERPLAATST AMSTERDAM EN KORTRIJK Het concert van Saul Williams in Amsterdam en Kortrijk zijn verplaatst. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.