Benefietconcert voor de gestolen ‘Samson’ Mercedes 410D tourbus

Door JT1990 op 31 augustus 2011 - 15:54 Vrijdag 9 september wordt er in Het Bolwerk te Sneek een benefietconcert gehouden ten behoeve van de gestolen , semi-legendarische ‘Samson’ Mercedes 410D tourbus.
De ‘Samson’ tourbus is in april dit jaar gestolen en daarmee is de Friese eigenaar zwaar gedupeerd. De bus heeft al heel wat doorstaan en landen ‘gezien’. Er is namelijk meer dan 600.000 kilometer mee door Europa getourd door bands als NRA, Human Alert, Green Lizard, The Apers, End Of April en The Phantom Four & The Arguido. De opbrengst is bedoeld om de eigenaar van de bus zo veel mogelijk te compenseren, en hopelijk een nieuwe bus aan te schaffen.

Op het programma staan: Aux Raus, The Pantom Four & The Arguido(oftewel Rudeboy van Urban Dance Squad) en L.T.S. Kaarten gaan weg voor €6 en €9 en het begint om 20.00


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



frontstage

ITGWO, JUSTICE EN MEER IN FRONTSTAGE RADIOJe weet natuurlijk allang hoe laat het is: vanmiddag om zes uur duiken wij de...

SarahBlasko

SARAH BLASKO OOK NAAR NIJMEGEN Eerder werd al bekend dat de Australische singer-songwriter Sarah Blasko...

REACTIES

Avatar PitKings
wo 31 aug 2011 16:46

PitKings Goed initiatief!

 1
Avatar metalheadme
wo 31 aug 2011 21:54

metalheadme Maak een afspraak met de verkoper/ dief give me a call en ik help met hem/ haar in elkaar meppen (a)

 -1
Avatar Guidovm
do 01 sep 2011 14:38

Guidovm Net of jij als 17 jarig jochie zn heel groepje in ekaar kan rossen grootspraak! Btw hoe kan de koper weten dat ie gejat is?Dat vraag jij je altijd af als je wat 2e hands koopt?Beetje zn oude onschuldige koper van achter in de 50 afrossen he?Dat doe je bij je vader toch ook niet???

 0
Avatar metalheadme
do 01 sep 2011 21:46

metalheadme Nee joh hehe n_n (18 btw moet leeftijd hier nog editen) maar tzijn stelletje asses die zo'n busje stelen.
Maar idd ik wil nog wel eens sparren met m'n vader n_n maar waar ik op doelde was de domme dief, die zelf de auto komt terug brengen.
Ik heb besloten dat jij op je tenen bent getrapt om bar weinig, no hating, just saying

 -1
Avatar Guidovm
zo 04 sep 2011 13:38

Guidovm Ja hehe maar vraag me af van welke band deze was?of werden de bands hier naar toe gebracht door het bolwerk? Nee ben niet op de tenen te trappen te vlug en vaardig! Lulde je slechts uit en dat kon je slecht hebben lezen we nu;-)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.