Yori Swart winnaar van Sena Performers POPnl award 2011

Door JT1990 op 29 augustus 2011 - 11:41 Afgelopen zaterdag 27 Augustus is Yori Swart de winnaar geworden van de Sena Performers POPnl award 2011. Door middel van boekingen van de in de Melkweg aanwezige programmeurs werd er bekend wie deze wedstrijd zou winnen. Yori Swart had met zeven boekingen net iets meer dan de nummer twee, Hunting the Robot, en nummer drie, Proper Outfit.

Naast de tour van zeven optredens wint Yori Swart een extra prijzenpakket om hun tour te gaan promoten. In dit pakket zit een radiointerview en -optreden, bandshirts en tourposters.

De Sena Performers POPnl Award is mede door het prijzenpakket in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke Nederlandse bandcompetitie. De award bestaat niet alleen uit een uitreiking, maar is ook een showcasefestival waar nieuwe opkomende bands optreden.

Verder is Yori Swart niet de enige band die gaat optreden, alle andere bands die dezelfde avond in de smaak vielen bij de programmeurs worden ook gewoon geboekt en gaan dus optreden.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Omarion

OMARION NAAR THE LEVEL IN ARNHEMZaterdag 3 September zal The Level in Arnhem worden omgetoverd tot de R&B...

offspring-bandfoto15

THE OFFSPRING GRATIS IN PARIJS VOOR PUKKELPOPGANGERS De Amerikaanse punkrockband The Offspring heeft voor alle Pukkelpopgangers...

REACTIES

Avatar hansjuvefan
ma 29 aug 2011 13:48

hansjuvefan Thumbs up als je enkel en alleen maar op deze pagina hebt geklikt vanwege de afbeelding ;)

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.