Winnen: 2x2 kaarten Cage the Elephant

Door KenStash op 10 augustus 2011 - 16:02 Het jonge Amerikaanse Cage The Elephant brengt rauwe melodieuze pop / rock en staat bekend om zijn knallende liveshow. Een dag na Lowlands staat het vijftal in de Melkweg. Het vijftal richtte de band in 2006 op en kwam in 2009 met hun gelijknamige debuutalbum waarvan uiteindelijk zo’n 400.000 exemplaren over de toonbank gingen. In maart dit jaar kwam de band met hun laatste album Thank You Happy Birthday. Voordat Cage The Elephant met niemand minder dan Foo Fighters op tour gaat, speelt de groep eerst een showcase in Amsterdam.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de show van Cage the Elephant op maandag 22 augustus in de Melkweg!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Best Coast niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Cage the Elephant'.

Let wel:
Meedoen met deze winactie kan tot dinsdag 16 augustus 2011


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



frontstage

NIEUWE KASABIAN, CASE MAYFIELD EN MEER IN FRONTSTAGE...Het weer is bepaald niet zomers op deze woensdag, maar dat neemt niet weg dat...

lacunacoil11

LACUNA COIL NAAR DORDRECHT Lacuna Coil komt dit jaar naar Nederland. De band staat samen met Straight...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.