Keri Hilson in oktober naar Paradiso

Door KenStash op 03 augustus 2011 - 11:10 De Amerikaanse R&B-zangeres Keri Hilson komt op donderdag 6 oktober naar Paradiso. De artieste is vooral bekend met haar single 'Turnin' Me On' en het werk dat ze schreef voor onder meer Timbaland, Pussycat Dolls, Britney Spears en Usher. Het bekendste nummer waar Hilson aan meewerkte is 'Wait A Minute' van Pussycat Dolls, daar in zingt ze zelf ook op de achtergrond.

Tickets voor de show van Hilson kosten 26 euro exclusief lidmaatschapskosten. De voorverkoop begint op zaterdag 6 augustus om 10.00.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RichieHawtin7

MARCO CAROLA EN MEER OP PLASTIKMAN LIVELiveNation maakt vandaag bekend dat Marco Carola, Magda en Ambivalent ook...

melkweg_news2

WINNEN: 1X2 KAARTEN VOOR JONATHAN JEREMIAH Binnenkort komt de Britse soul-folkzanger en componist Jonathan Jeremiah naar...

REACTIES

Avatar Siego
wo 03 aug 2011 12:59

Siego ken haar niet maar zo hee, wat een mooie vrouw.

 0
Avatar Kello
do 04 aug 2011 12:43

Kello Ik vind het zo belachelijk dat dit soort 'urban' dingen altijd gelijk boven de 25 euro moeten kosten. Voor flinke grote bandjes (bijv. Beady Eye, 17,50) die 't stukken beter doen als bijv. een Keri Hilson, want die slaat nog maar net een deuk in een pakje boter in Nederland, betaal je echt nog geen 20 euro en wanneer zo'n hiphop trien naar Nederland komt die 1 top 40 notering (niet eens top 10 geloof ik) gehad heeft in Nederland kosten de kaartjes gelijk rond de 25 euro. Wat een bullshit.

 0
Avatar Zelos
vr 05 aug 2011 03:20

Zelos Ik heb d'r gisteren live gezien als voorprogramma van Lil' Wayne in Tampa (ik ben in Florida op vakantie). Ze speelde een half uurtje, net als Lloyd, Rick Ross en Far East Movement (dat zijn nog eens voorprogramma's, Nederland!). Ze profileerde zichzelf enkel voor vrouwen: ze is compleet 'anti-jongens'. Alles is roze en er hing een groot spandoek met de tekst 'No Boys Allowed' (naam van haar nieuwste album?). Anyway, ik vond er weinig aan; ze kreeg het publiek ook niet echt aan de gang en dat terwijl het meerendeel vrouw was...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.