Winnen: 3x2 kaarten voor Pete & The Pirates

Door KenStash op 07 juli 2011 - 13:40 Pete & The Pirates kennen we als die fijne indie rockband uit Reading. Met hitjes als 'Jennifer', 'Blood Gets Thin' en 'Come On Feet' zijn Pete & The Pirates dus al lang geen anonieme piraten meer. Op 19 juli ruilt de band eenmalig zijn schip voor een kerk, wat wil zeggen dat ze dan te bewonderen zijn in de de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten verloten voor dit concert. Grijp je kans en doe mee met deze winactie, want de kans is klein dat je Pete & The Pirates nog een keer kunt zien in een klein zaaltje.

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Pete & The Pirates niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. [/url2] Tot slot stuur je een mailtje met je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Pete & The Pirates'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan tot woensdag 13 juli 2011.CRISTINABRANCOnews

CRISTINA BRANCO NAAR AMSTERDAM EN GRONINGENDe Portugese fadozangeres Cristina Branco komt naar Amsterdam en Groningen....

JennyLanenews

JENNY LANE OOK IN ROTTERDAM, AMERSFOORT, DEN HAAG,... De Purmerendse zangeres Jenny Lane werd eerder bevestigd voor Paradiso ,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.