Winnen: Rich Wyman Meet & Greet en 5 cd-pakketten

Door KenStash op 06 juli 2011 - 13:09 De Amerikaanse singer-songwriter Rich Wyman speelt deze en komende week weer in Nederland - en dat zullen we weten ook! Maar liefst tien concerten staan er (van 7 tot 24 juli) op de planning. Gek is deze uitgebreide tour door het Hollandse landschap niet. Zo nam Wyman al eerder een plaat (Where We Stand uit 1999) op in de New Road Studios in Wijchen. Tel daar een succesvolle tour met The Wild Romance en een samenwerking met Eddie van Halen bij op en we kunnen niet anders concluderen dat Wyman een zekere verwantschap heeft met ons landje.

Podiuminfo mag dan ook een bijzonder cadeau verloten! Wat dacht je van een exclusieve Meet & Greet met Wyman tijdens een van zijn concerten? Tijdens deze Meet & Greet zal Wyman ook nog eens een exclusief tourjack van de crew overhandigen aan de gelukkige winnaar. Verder geven wij 5 cd-pakketten weg. Dus ook vanuit de luie stoel valt er genoeg te genieten!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Rich Wyman graag nog live wilt zien (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebruikerspagina (met daarin aangegeven dat jij Rich Wyman graag live zou willen zien) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Rich Wyman' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefKingblues1

THE KING BLUES NAAR W2Op 8 oktober staat de Engelse band The King Blues in W2 in Den Bosch. De...

triggerfingernewss4

TRIGGERFINGER NAAR DE OOSTERPOORT, 013 EN MELKWEG Triggerfinger , wie kent de band inmiddels niet? Deze zomer staan ze op een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.