Winnen: 2x2 kaarten Boysetfire in de Melkweg en Mezz

Door Frits89 op 20 juni 2011 - 17:29 Het was juni 2007 en het zou de laatste show van Boysetsfire worden. De Amerikaanse post-hardcore band had eerder dat jaar het afscheid aangekondigd. Een van de meest interessante moderne hardcore-punkbands, die ook nog een zinnige boodschap uitdroeg, hield het voor gezien. Maar tot grote verrassing van vele fans kwam er eind 2010 weer nieuws uit het Boysetsfire kamp. De band had besloten weer te gaan optreden. De eerste show was in december 2010 in Berlijn om vervolgens heel Europa door te touren. Nu zijn ze dan eindelijk weer in Nederland.

Boysetfire staat 26 juni in de Melkweg in Amsterdam en 30 juni in Mezz te Breda. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor beide concerten.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Boysetfire wilt (Dat doe je hier voor de Melkweg en hier voor Mezz). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebruikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Boysetfire zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Boysetfire' en vermeld in het mailtje je volledige naam plus naar welk concert je wilt.The Kooks4

HEINEKEN MUSIC HALL VOOR THE KOOKSNa een uitverkocht optreden in de Paradiso op 9 juni, gaan the Kooks het nu...

princefotonews

EXTRA CONCERT PRINCE IN GENT Het concert van Prince op het St-Pietersplein in Gent op 6 juli was...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.